Fenerbahçe Volkan Demirel Kararını Verdi!

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel ile ilgili kararını verdi.

29.06.2018-14:03 - (Son Güncelleme: 29.06.2018-14:00) Fenerbahçe Volkan Demirel Kararını Verdi!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’nin bu sabah gerçekleştirdiği idman öncesinde basın mensuplarıyla konuşan Phillip Cocu, birlikte başarılı bir sezon geçirmek istediklerini belirtti. Antrenman öncesinde basın mensuplarının yanına gelerek başarı dileklerini ileten Hollandalı teknik adam, ''Hepinize iyi bir sezon diliyorum. Çok sık görüşeceğiz. Umarım beraber iyi bir biçimde çalışırız. Fenerbahçe ile başarılı bir sezon geçirmek adına her şeyi yapacağız.'' ifadelerini kullandı.

Antrenman başlamadan önce saha içerisinde sportif direktör Damien Comolli ile bir görüşme gerçekleştiren Cocu, Fransız futbol adamı ile kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

Sarı lacivertlilerin sabah idmanına milli takım izinlerini kullanan futbolcuların yanı sıra henüz kontrat yenilenmeyen Volkan Demirel de katılmadı. Tecrübeli eldivenin yönetimle görüşerek 1 yıllık yeni bir sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bu sezon mutlaka kaleci transferi gerçekleştirecek sarı lacivertlilerde, 36 yaşındaki Volkan Demirel’in alternatif olarak düşündüğü gelen haberler arasında…

beIN SPORTS

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal