Fenerbahçe Beko'da Final Four Öncesi Büyük Şok

Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları devam eden Joffrey Lauvergne ve Gigi Datome ile ilgili açıklama geldi. Sarı-lacivertliler, iki oyuncusunun Final Four'da forma giyemeyeceği duyurdu.

08.05.2019-12:10 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-12:05)

Fenerbahçe Beko'ya Final Four öncesi üzücü haber geldi. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Joffrey Lauvergne ve Gigi Datome'un sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada Joffrey Lauvergne ve Gigi Datome'un Final-Four'da forma giyemeyeceği ayrıca Jan Vesely ve Kalinic'in tedavilerine başlandığı belirtildi.

Fenerbahçe Beko'dan yapılan açıklama şu şekilde:

'Fenerbahçe Beko'da sakatlıkları devam eden oyuncularımız Joffrey Lauvergne ve Gigi Datome, ekibimizin 17-19 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın Vitoria-Gasteiz kentinde oynayacağı Final Four karşılaşmalarında forma giyemeyecektir.

Takımımızda, sakatlık sorunları nedeniyle formalarından bir süredir uzak kalan Jan Vesely ve Nikola Kalinic'in ise tedavi süreçleri devam etmektedir. İki sporcumuzun son durumuna, sağlık durumlarının gelişimi gözlemlenerek Final Four öncesinde karar verilecektir.'


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal