Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes Avrupa'da 10. Kupa Peşinde

İspanya'da gerçekleşecek olan THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde ter dökecek Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Türkiye'ye basketbolda 10. Avrupa kupasını kazandırmak için mücadele edecek.

16.05.2019-12:35 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-12:30)

İspanya'da gerçekleşecek olan THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde ter dökecek Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, Türkiye'ye basketbolda 10. Avrupa kupasını kazandırmak için mücadele edecek.

Türkiye'den basketbolda daha önce erkeklerde Anadolu Efes, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Darüşşafaka birer defa, kadınlarda ise Galatasaray 3, Yakın Doğu Üniversitesi de bir kez Avrupa kupalarında şampiyonluk elde etti.

TÜRK TAKIMI 19 MAYIS'TAKİ FİNALDE SAHAYA ÇIKIYOR

Avrupa'nın kulüpler seviyesindeki bir numaralı kupası olan THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'de Türkiye'yi temsil edecek Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes'ten biri final maçına çıkacak.

Yarı finalde yarın birbirleriyle karşılaşacak olan iki başarılı takımdan biri 19 Mayıs'ta düzenlenecek olan finalde İspanya'nın Real Madrid veya Rusya'nın CSKA Moskova takımına karşı oynacak.

Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes, kendi tarihlerinde ikinci, Türk basketbol tarihinde ise 10. kupayı almak için sahaya çıkacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal