Fellaini’den Transfer Açıklaması! Yeni Takımı Süper Lig'den Mi?

Uzun süredir adı Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Belçikalı yıldız Marouane Fellaini, yeni takımını 1 Temmuz'da açıklayacağını duyurdu.

27.06.2018-11:36 - (Son Güncelleme: 27.06.2018-11:33) Fellaini’den Transfer Açıklaması! Yeni Takımı Süper Lig'den Mi?

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile sözleşmesi biten ve Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi Türk takımlarının kadrosuna katmak istediği Marouane Fellaini, transferine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Belçika basınına transferi hakkında konuşan Fellaini, "Geleceğimin hangi takımda olacağını biliyorum. Zaten bir takımla sözleşme imzaladım. 1 Temmuz'da yeni takımımı açıklayacağım" dedi.

Milli takım kariyerine son verip vermeme konusunda kararsız olduğunu belirten deneyimli oyuncu, "Henüz bir karar almadım. Şu an 31 yaşındayım ve bırakma fikrini değerlendiriyorum. Eğer Dünya Kupası'nı kazanırsak kesinlikle bırakırım" şeklinde konuştu.

Fellaini'nin bu açıklamaları sonrasında Belçika basını, yıldız futbolcunun sözleşme imzaladığı takımın Monaco, Marsilya, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Milan veya Arsenal’den biri olduğunu belirtti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal