Fatih Terim’den Flaş Yerry Mina Açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Barcelona’da forma giyen Kolombiyalı stoper Yerry Mina ile ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

12.07.2018-12:30 - (Son Güncelleme: 12.07.2018-12:28) Fatih Terim’den Flaş Yerry Mina Açıklaması!

Galatasaray’ın deneyimli teknik direktörü Fatih Terim, sarı kırmızılı ekibin Instagram hesabından spor müdürlerinin sorularına cevap verdi. Terim, Rusya’da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası ve transferlere ilişkin bir soruya verdiği yanıtta ismi Fenerbahçe ile de geçen Barcelona’nın Kolombiyalı stoperi Yerry Mina ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli teknik adam, "Dünya Kupası'nda beğendiğim futbolculardan biri de Kolombiyalı stoper Yerry Mina. Açıkçası, ona bir ilgimiz olduğu da doğrudur. Oynamıyordu genel olarak, yedekti. Kolombiya'nın ilk karşılaşmasında forma giymedi, yedekti. Hatalı goller yenilince ilk karşılaşmada değiştirdiler. Yerry Mina konusu bu şekilde..." ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Barcelona'nın yolunu tutan Yerr Mina, Dünya Kupası'nda art arda 3 karşılaşmada da gol atarak bunu gerçekleştiren ilk defans oyuncusu olmayı başardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal