Falcao ve Vedat Muriç, Etnospor Kültür Festivali'nde Ok Attı!

İstanbul'da dördüncüsü düzenlenen Etnospor Kültür Festivali, büyük bir kültür şölenine sahne oldu. İşte o görüntüler..

03.10.2019-15:38 - (Son Güncelleme: 03.10.2019-15:39)

Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu festival, bu yıl "Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın" sloganıyla gerçekleştiriliyor. Sloganıyla azim, kararlılık ve mücadele vurgusunun yapıldığı organizasyon, Atatürk Havalimanı'nda 4 gün sürecek.

Organizasyonda misafir ülke Arjantin'in de aralarında bulunduğu 16 ülkeden bine yakın sporcu yer alıyor. Festivalde, Arjantin'in geleneksel spor dalı "pato"nun yanı sıra geleneksel okçuluk, yağlı güreş, şalvar güreşi, kuşak güreşi, aba güreşi, mas güreşi, mangala, aşık atma, atlı cirit, kökbörü, atlı okçuluk olmak üzere 12 geleneksel spor dalında müsabakalar yapılacak.

FALCAO VE MURİÇ DUELLOSU

4. Etnospor Kültür Festivali’nin açılış töreni yapıldı. Açılışa Abdurrahim Albayrak, Rüştü Reçber, Emre Belözoğlu, Muriç, Falcao ve Muslera gibi isimler de katıldı. Bilal Erdoğan, yıldız futbolculara nasıl ok atacağını gösterirken, eğlenceli görüntüler ortaya çıktı.

Atatürk Havalimanı'nda bugün saat 13.00'te nefes kesen geleneksel okçu müsabakalarına Galatasaraylı futbolcular Fernando Muslera ve Radamel Falcao, Fenerbahçeli oyuncular Emre Belözoğlu ve Vedat Muriç, Medipol Başakşehirli oyuncular Arda Turan ve Gökhan İnler ile eski futbolcular Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, Rüştü Reçber, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı, Mehmet Aurelio, Mustafa Doğan, Ogün Temizkanoğlu, Ayhan Akman ve Nihat Kahveci de katıldı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal