Eto’o’dan Fransızların Erdoğan Sorusuna Tokat Gibi Yanıt!

Atiker Konyaspor'da forma giyen Kamerunlu yıldız Samuel Eto'o, Fransa’nın en ünlü dergilerinden France Football’a özel bir röportaj verdi. Yıldız futbolcu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili kendisine yöneltilen provokatif sorulara adeta tokat niteliğinde yanıtlar verdi.

08.05.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-16:01)

Atiker Konyaspor’un yıldız oyuncusu Samuel Eto’o, kendisine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sorulan provokatif sorulara verdiği yanıtlarla Fransızları şoka uğrattı.

“ERDOĞAN’I YAKINDAN TANIYORUM VE ONA HAYRANIM”

Fransızların "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aykırı sesleri bastırdığı, muhalefeti hapse attırdığı ve Suriye'de, DAEŞ'le savaşan Kürtler'le savaştığı bir ülkedesin. Bu durum seni endişelendirmiyor mu?" sorusuna yıldız oyuncu: "Burada kötü şeyler yaşanmıyor. Paris ve Londra'daki saldırıları da hesaba katınca kendimi Türkiye'de güvende hissediyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yakından tanıyorum. Bana saygı gösterdi. Ben de ona hayranım." yanıtını verirken, kendisine yöneltilen "Bu görüşün insan hakları savunucularını şoke edecektir" Sorusu karşısında da Kamerunlu golcü şöyle konuştu:

"İstediğime hayran olmakta özgürüm. Fransa Cumhurbaşkanı Macron'u da seviyorum. Gabon Cumhurbaşkanı Ali Bongo benim ağabeyim gibi. Uzun zamandır arkadaşız. Kamerun'da Biya için de aynısı geçerli. Ama ben bir politikacı değilim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal