Ersun Yanal, Transfer Listesinin İlk Sırasına Onu Yazdı!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, devre arası transfer döneminde mutlaka kadroya bir golcü takviyesi istediğini yönetime bildirdi. Deneyimli teknik adamın listesinin ilk sırasında ise tanıdık bir isim yer alıyor.

19.12.2018-14:23 - (Son Güncelleme: 19.12.2018-14:21) Ersun Yanal, Transfer Listesinin İlk Sırasına Onu Yazdı!

Teknik direktörlüğe Ersun Yanal’ı getiren Fenerbahçe, ocak ayını bir hayli yoğun geçirecek. Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Ersun Yanal’ın yönetimle yaptığı toplantıda kadronun yetersiz olduğunu ifade ettiği ve mutlaka transfer istediğini ilettiği öğrenildi.

Tecrübeli çalıştırıcının golcü konusunda yönetime verdiği raporda, “golcü aramak için uzaklara gitmeye, riske girmeye gerek olmadığı” ifadesine yer verdiği öğrenildi.

Yanal, Kasımpaşa’da forma giyen ve gol krallığı yarışında zirvede yer alan Mbaye Diagne’nin transferi halinde Senegalli forvetin yalnızca Anadolu yakasından Avrupa yakasına geleceğini ve uyum sıkıntısı yaşamayacağını düşünüyor.

Ersun Yanal’ın, ilk yarıda bitiricilik konusunda yaşanan sorunlara çare olacağını düşündüğü Diagne konusunda ısrarcı olduğu da gelen haberler arasında…

Fotospor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal