Ersun Yanal: "Sakatlıklar Elimizi Kolumuzu Bağladı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in ilk devresinde gerçekleşe puan kayıpları için tepkilerin odağı olmasına isyan etti. Sezon başından beri yaşanan sakatlıkların bellerini büktüğünü söyledi.

04.01.2020-10:46 - (Son Güncelleme: 04.01.2020-10:48) Ersun Yanal: "Sakatlıklar Elimizi Kolumuzu Bağladı"

Fenerbahçe'nin Teknik Adamı Ersun Yanal, kendisi hakkındaki gelen eleştirilerin tüm sorunlar göz önüne alınmadan geldiğini aktardı.

Yakın arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği bir sohbette Ersun Yanal, sezonun başından bu zamana kadar yaşadıkları sakatlıkların çok sorun olduğunu aktardı. Deneyimli teknik direktör, uzun zaman Serdar Aziz'den yararlanamadığını, Rami'nin geçirdiği sakatlığını vurgularken Sadık'ın sezonu kapattığınıda tekrar söyledi.

Uzun zaman Jailson'a stoperde görev vermek mecburiyetinde olduğunu söyleyen Teknik Adam, "Bunun dışında sol bekimiz neredeyse ilk yarının tamamında sakattı. Sağ bek Isla da uzun süre takımdan ayrıydı."diye konuştu.

Ersun Yanal, forvet hattındaki problemlere ise "Moses iki kez sakatlandı, Rodrigues bir kez sakatlanıp bir kez 2 maç ceza aldı. Vedat ile Kruse'nin sakat olduğu haftada Mevlüt Erdinç'in adalesi yırtıldı. Üst üste gelen talihsizlikler nedeniyle en az 5-6 puan kaybettik. Kimse konuşmuyor ama bunlar bizim elimizi kolumuzu bağlayan etkenlerdi. İkinci yarıda çok daha iyi seviyeye geleceğiz." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal