Ersun Yanal: Hedefimiz Son Üç Maçı Kazanmak

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'yı 3-1 yenmesinin ardından konuşan teknik direktör Ersun Yanal, "Son üç maçımızı kazanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz." dedi.

04.05.2019-23:21 - (Son Güncelleme: 04.05.2019-23:16)

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH RAHMET EYLESİN

Konuşmasına Suriye'den gelen acı haberlerden bahsederek başlayan Yanal,  “Bugün 4 şehidimiz var. Şehitlerimize, vatanımız için can veren kardeşlerimize Allah rahmet eylesin. Ülkemizin başı sağ olsun. Bugün Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı şampiyon oldu. Kadın basketbol takımı finale yükseldi. Onları tebrik ediyorum. Fenerbahçe uzun bir zaman sonra deplasmanda kazandı. Bölüm bölüm olsa da futbol adına iyi şeyler yaptık. Önemli olan skoru almaktı." dedi. 

SON ÜÇ MAÇI KAZANARAK TARAFTARIMIZI SEVİNDİRMEK İSTİYORUZ

Hedeflerinin son üç maçı kazanmak olduğunu söyleyen Yanal,  "Taraftarımızın büyüklüğü, Fenerbahçe’nin büyüklüğü. Onların arzusu, bizim Fenerbahçe için ne gerekiyorsa onu ortaya koymamız. Onların talepleri de önümüzdeki sezonun beklentisidir. Onların bu seneki sabrından dolayı teşekkür ederim. Bundan sonraki 3 maçı da kazanarak, taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz”  diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal