Emre Belözoğlu: 50 Yaşında da Olsam Heyecanımı Kaybetmem

38 yaşında tekrardan A Milli Takım'a çağırılan Emre Belözoğlu, "Göğsümde bu şanlı bayrağı taşıdığımız sürece heyecanım bitmez. 50 yaşında evimde otururken beni milli maça çağırsalar aynı heyecanla gelirim." diye konuştu.

21.03.2019-23:05 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-22:47) Emre Belözoğlu: 50 Yaşında da Olsam Heyecanımı Kaybetmem

A Milli Takım'ın Avrupa elemeleri öncesinde basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısında konuşan takımın en tecrübeli ismi Emre Belözoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

50 YAŞINDA DA OLSAM AYNI HEYECANDA OLURUM

Yaşının heyecanını azaltmadığını söyleyen Emre Belözoğlu, "Her şeyden önce bu göreve beni layık gördüğü için sizlerin huzurunda hocamıza teşekkür ediyoruz. Biz burada, gerek saha içinde gerek saha dışında diğer takım arkadaşlarımla birlikte hocamıza yardımcı olmak için varız. Göğsümde bu şanlı bayrağı taşıdığımız sürece hiçbir zaman heyecanım bitmez. Yarın bir gün 50 yaşında evimde otururken beni milli maça çağırsalar aynı heyecanla gelirim. Milli takımın olduğu her yerde bana var olmak büyük şereftir. Sahada konsantrasyonumu hiçbir zaman kaybetmedim" diye konuştu.

HEDEFİMİZ TURNUVALARA GİTMEK

EURO 2020'ye katılmak istediklerini ifade eden Belözoğlu, "Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim için büyük bir şeref. Yeterli şekilde konsantre olmak için çok sebebim var burada. Herkesin sevdiği bir milli olmak öncelikli hedefimiz ancak turnuvalara da gitmek istiyoruz. Yetenekli bir kadromuz var. Hem genç hem de tecrübeli oyunculardan. Bu tecrübeyi yıllar önce yaşamış ve ülkemize yaşatmış bir teknik adam başımızda. Hocamızın varlığı da bizim için büyük avantaj. Bende hoca ile 20'li yaşların başında çalışmıştım." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal