Dünyaca Ünlü Yıldız Philippe Senderos Ordu’da!

Bir dönem Arsenal ve Milan gibi büyük takımlarda da forma giyen İsviçreli milli oyuncu Philippe Senderos, iş insanları Mert ve İsmet Yiğit Şenocak'ın davetlisi olarak Ordu'ya geldi.

02.01.2019-16:12 - (Son Güncelleme: 02.01.2019-16:06) Dünyaca Ünlü Yıldız Philippe Senderos Ordu’da!

Son olarak MLS ekibi Houston’da forma giyen ve takımıyla sözleşmesi sona eren Philippe Senderos, Ordu’ya geldi. Tecrübeli savunma oyuncusu kenti ve Yeni Orduspor'un tesislerini gezerken, "Bu kentin mutlaka Süper Lig'de bir takımı olması gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

İngiltere’de Arsenal, İtalya’da Milan ve İspanya’da Valencia gibi büyük takımların formasını giyen İsviçreli yıldız Philippe Senderos, iş adamları Mert ve İsmet Yiğit Şenocak'ın davetlisi olarak Ordu'ya geldi.

Deneyimli savunmacı ailesiyle birlikte geldiği Ordu’da ilk olarak Karadeniz'in yaylalarını gezdi. Ardından Yeni Orduspor'un stadını ve tesislerini gezen Sendersos, yetkililerden bilgi aldı. 33 yaşındaki defans oyuncusu, Yeni Orduspor'un tesislerine hayran kaldığını vurgularken, "Bu kentin mutlaka Süper Lig'de bir takımı olması gerekiyor. Yeni Orduspor Süper Lig'i hak eden bir ekip." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal