Dünya Okçuları Uluslararası Fetih Kupası'nda!

Okçular Vakfı tarafından gerçekleştirilen 6. Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışmaları öncesi sporcular, İstanbul'un farklı alanlarında çeşitli gösteriler yaptı.

26.05.2018-11:11 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-11:05) Dünya Okçuları Uluslararası Fetih Kupası'nda!

Okçular Vakfı'ndan yapılan açıklamada, 6. Uluslararası Fetih Kupası öncesi "Okçular Meydana Çıktı" sloganıyla yeniçeri kıyafetleri giyen okçuların, İstanbul'un en önemli meydanlarında gösteriler gerçekleştirdiği belirtildi.

Işıklı okları, geleneksel yeniçeri elbiseleriyle Taksim Meydanı'nda canlı heykel performansı gösteren okçular, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, metro hatlarında gördükleri okçularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu sene 6'ncısı düzenlenecek Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk Yarışmaları öncesinde yapılan etkinliklerle dünyanın en eski sporlarından biri olan okçuluğun hem daha fazla tanınması hem de daha fazla sevdirilmesi hedefleniyor.

500 OKÇU BİRİNCİLİK MÜCADELESİ VERECEK

27-29 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Fetih Kupası Okçuluk yarışmalarında, 55 ülkeyi temsil eden dünyanın en iyi 500 okçusu birincilik için mücadele verecek.

Okçular, Fetih Kupası’nda "olimpik ve geleneksel okçular", "olimpik yay ve makaralı yay", "büyükler bay-bayan" kategorilerinde madalya kazanmak için mücadele edecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal