Diagne'den Özür Mesajı

Deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşan Galatasaray'da Sinan Gümüş ile Penaltı atma konusunda tartışan Diagne, sosyal medya hesabından özür mesajı yayımladı.

13.05.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-12:23)

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelen Galatasaray'da Senegalli futbolcu Diagne, uzatmalarda kazanılan penaltıyı atabilmek için takım arkadaşı Sinan Gümüş ile sert bir şekilde tartıştı. 2-1 sonuçlanan maçta galibiyette büyük rol oynayan Diagne, karşılaşma sonrasında sosyal medya hesabından özür mesajı yayımladı.

Tecrübeli futbolcu açıklamasında, 'Şampiyonluk yolunda benim ve takımım için kritik bir maçta sonuca ulaşmayan penaltı ile çok üzüldüm. Elimden gelenin fazlasını yapmak ve belki de hatamı telafi etmek için sinirlerime hakim olamadım.

O anların gerginliği ile başta hocamız olmak üzere kırdığım herkesten özür dilerim. Daha iyiyi, başarıyı ve kazanmayı ve bize inananları mutlu etmeyi çok istiyorum. Sadece kazanmakla ilgileniyorum, şampiyon olmak istiyorum' ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal