Derbinin Faturası Belli Oldu! 74 Taraftara Men

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbi karşılaşmasına ilişkin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 74 taraftar hakkında işlem yapıldı.

26.09.2018-14:04 - (Son Güncelleme: 26.09.2018-14:01) Derbinin Faturası Belli Oldu! 74 Taraftara Men

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekipleri, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Ülker Stadyumu'nda oynanan derbi karşılaşmaya ilişkin 41'i Fenerbahçe, 33'ü Beşiktaş taraftarı olmak üzere toplam 74 kişi hakkında işlem gerçekleştirdi.

Polis ekipleri, stada usulsüz girmek isteyen 45 taraftara 'Spor alanlarına seyirci girişini sağlamak amacıyla elektronik kartı yetkisiz olarak üretmek ve kabul etmek' suçundan, 29 şüpheliye ise 'Sporda şiddet' suçundan işlem yaptı. 

Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftarı olan toplam 74 şüpheliye 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanuna' muhalefetten işlem gerçekleştirildi ve şüpheliler tüm spor karşılaşmalarını seyirden men edildi. Bazı şüpheli kişilerin gözaltına alınma anları polis kameraları tarafından görüntülendi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal