Denizlispor’da İç Transferde Hareketli Saatler!

Spor Toto 1. Lig'in ilk yarısını 36 puanla 2. sırada kapatan Denizlispor, bu hafta iç transferde 7 oyuncusunun durumunu netleştirecek.

01.01.2019-14:52 - (Son Güncelleme: 01.01.2019-14:51) Denizlispor’da İç Transferde Hareketli Saatler!

Ligin ilk yarısında gösterdiği performansla Spor Toto Süper Lig adayları arasında yer alan Denizlispor, iç transferde 7 isimle masaya oturacak.

Ege temsilcisinde geleceği muamma olan Mehmet Taş, Muhammet Himmet, Gökhan Süzen, Cenk, Cihan, Seddar ve Tisdell ile bu hafta bir görüşme yapılacağı ve bu görüşme sonrası takımda kalıp kalmayacaklarının netleşeceği belirtildi.

4 Ocak'ta başlayacak ara transfer döneminde kadrosuna 3 oyuncu katmak isteyen yeşil siyahlı ekipte, Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, alternatifli bir transfer listesine sahip olduklarını söyledi.

Denizlispor’a layık, en iyi oyuncuları takıma kazandıracaklarını vurgulayan Fırat, "Bizim kadromuza katmak istediğimiz oyunculara başka takımlar da talip oluyor. Bu da maalesef süreci daha zor bir duruma getiriyor. Fakat taraftarımız, en iyi oyuncuları transfer edeceğimizden şüphe duymasın. Yeni yılda sürprizler yapacağız." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal