Darya Klishina Kimdir?

Darya Klishina Instagram? Darya Klishina kimdir? Darya Klişina Nadezhda Klishina? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

01.06.2018-19:51 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-19:44) Darya Klishina Kimdir?

Darya İgorevna Klişina (Rusça: Дарья Игоревна Клишина, d. 15 Ocak 1991), Rus uzun atlamacı.

Klişina 2011 ve 2013 Avrupa Salon Şampiyonalarında altın madalya elde etmeyi bildi. Aynı senelerdeki 2011, 2013 Dünya Şampiyonalarında ise yedincilikle yetindi.

Klishina 16 yaşında iken ve o senelerde bile uzun atlamada iyi bir geleceği olacağı hemen görülebilirdi. Küçük yaşta gelen bu başarıdan sonra, dalında ön saflarda bulundu ve şu an dünya ikincisi ünvanına sahip. Kariyerinin son dört senesinde, atlayışları hep iyileşti ve şimdi katıldığı her yarışın favori kişileri arasında.

Moskova’nın kuzeyinde, Tver’de dünyaya gelen Klishina, voleybol oynadı ve uzun atlamaya geçmeden önce koşucu olarak eğitim gördü. Şimdilerde 27 yaşında olan Klishina, 2012’nin ilk aylarında yapılan Uluslararası Glasgow Karşılaşmaları ve Rusya Kış Şampiyonası’nda birinci oldu. Klishina 9-11 Mart 2012 tarihlerinde İstanbul’da yapılan ve SEIKO’nun da zaman ölçme hizmeti sunacağı Dünya Salon Atletizm Şampiyonası’nda altın madalya için yarıştı.

SEIKO tarafından yeni Sportura koleksiyonu için firma yüzü olması için kendisine teklif götürüldüğünde Darya, sevinçle şunları söyledi: “SEIKO, senelerdir benim sporuma destek veriyordu ve şimdi SEIKO takımının bir parçası olduğum için çok mutluyum. 2007 senesinde IAAF Dünya Gençlik Şampiyonası’nda mesafe ölçümlerimde SEIKO benimle idi ve şimdi 2012’de yeni SEIKO Sportura’yı taktığım için çok heyecanlıyım.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal