Cüneyt Çakır Yönetti, Emre Çolak Attı!

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al Ittihad ile Al Wehda arasında oynanan 4. hafta müsabakasını FIFA kokartlu hakemlerimizden Cüneyt Çakır yönetti. Al Wehda'da Galatasaray'ın eski oyuncusu Emre Çolak ile Fenerbahçe'nin eski forveti Fernandao'da da oynadı.

27.09.2018-11:43 - (Son Güncelleme: 27.09.2018-11:41) Cüneyt Çakır Yönetti, Emre Çolak Attı!

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun daveti üzerine, Suudi Arabistan Pro Ligi'nin 4. haftasındaki Al Ittihad-Al Wehda karşılaşmasında düdük çaldı. Mücadelede Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlendi.

Al Wehda takımında Galatasaraylı eski futbolcu Emre Çolak ile Fenerbahçeli eski golcü Fernandao, karşılaşmaya ilk 11’de başladı. Emre Çolak ayrıca, maçın 34. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk devresi Al Ittihad'ın 2-1 üstünlüğü ile sona eren mücadelenin 90 dakikası ise 2-2 eşitlikle tamamlandı. Karşılaşmada Emre Çolak 85 dakika süre alırken, Fernandao ise 90 dakika mücadele etti.

Cüneyt Çakır, müsabakada kırmızı kartına başvurmazken, Al Ittihad takımından Khaled Al Samiri, Jamal Ba Jandooh ve Matthew Jurman'a, Al Wehda'da ise Anselmo'ya sarı kartını çıkardı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal