Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Maç Sonrası Açıklama: Allah Nazarlardan Saklasın

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı olarak seyrettiği Türkiye - Moldova maçının ardından yaptığı açıklamada, "Güzel bir galibiyet. Takımın gol yemeden kazanması güzel bir şey. Şu an toplam 6 gol attık. Bugün daha da farklı olabilirdi. Takımımız maşallah iyi. " diye konuştu.

25.03.2019-22:50 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-22:40) Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Milli Maç Sonrası Açıklama: Allah Nazarlardan Saklasın

A Milli Futbol Takımımız, Eskişehir'de oynanan mücadelede Moldova'yı 4-0 mağlup etti. Karşılaşmayı canlı olarak izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa özel değerlendirmelerde bulundu.

GÜZEL BİR GALİBİYET 

Takımın iyi bir ivme yakaladığını belirten Cumhurbaşkanı, "Güzel bir galibiyet. Takımın gol yemeden kazanması güzel bir şey. Şu an toplam 6 gol attık. Bugün daha da farklı olabilirdi. Takımımız maşallah iyi. Ben 2. yarıya yetişebildim ama başarılı bir takımımız var. Allah nazardan saklasın." diye konuştu.

ŞENOL HOCANIN TAHMİNİ TUTTU

Önümüzdeki maçlara da dikkat çeken Başkan Erdoğan, "Şenol Hoca'nın 2'de 2 tahmini tutmuş durumda. İyi bir fikstür var ortada. Fransa-İzlanda maçı var, önemli bir maç." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal