Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli Takım'dan Ümitliyiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Seçim Özel programına A Milli Futbol Takımımız ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Milli Takımdan ümitli olduğunu dile getirdi.

25.03.2019-12:31 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-12:45) Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milli Takım'dan Ümitliyiz

Seçim Özel programında A Milli Futbol Takımımız ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Teknik direktör Şenol Güneş ile 2002'de yaşadığımız Dünya Üçüncülüğü'nü hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Dünya literatüründe böyle bir başarıyı daha önce yakalamamıştık. İlk defa o zaman başarılı olmuştuk' ifadelerini kullandı.

Teknik direktön Şenol Güneş'e güvendiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Tabi bu Avrupa Şampiyonası'na Şenol hoca ile başlamamız bizim için umut verici bir durum oldu. İnşallah böyle bir başarıyı yakalamanın umudunu taşıyoruz. Arnavutluk maçını da izledim. Galibiyetten sonra Şenol Güneş ve kaptan Emre'yi arayıp tebrik ettim' dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BAŞAKŞEHİR YORUMU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Süper Lig'deki zirve yarışı ile ilgili gelen sorulara ise 'Ben kahin değilim. Şu anda benim kurmuş olduğum takım Başakşehir ligin zirvesinde. İyi de gidiyorlar. Tarafsızlığı korumak kaydıyla iyi oynayan bir takım. İyi oynayan, iyi giden takım şampiyon olacaktır' cevabının verdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal