Cimbom’un Yeni Transferi Kampa Katıldı!

Galatasaray’ın İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’dan kiraladığı Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru, sarı kırmızılı ekibin İsviçre kampına katıldı.

13.07.2018-09:54 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-09:51) Cimbom’un Yeni Transferi Kampa Katıldı!

Galatasaray’ın Everton’dan kiraladığı Henry Onyekuru, yeni takımının İsviçre kampına dahil oldu.

Zürih'teki antrenman sırasında takıma ait minibüs ile tesislere gelerek Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile poz veren Onyekuru, futbolcularla tanışıp koşu yaparak sarı-kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıktı.

Galatasaray günün ilk çalışmasını sabah basına kapalı gerçekleştirdi. Akşam yapılan antrenmana futbolcular koşu, koordinasyon ve ısınma hareketleriyle başladı. İdmanda daha sonra pas çalışması ve çift kale maç yapıldı.

MALİYETİ AÇIKLANDI

Öte yandan 21 yaşındaki kanat oyuncusunun sarı kırmızılı takıma maliyeti de belli oldu. Galatasaray, Onyekuru’nun transferinin detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

İşte sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklama:

"Profesyonel futbolcu Henry Chukwuemeka Onyekuru ve kulübü Everton FC (Everton) ile oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne net 800.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir.

Futbolcuya ise 2018-2019 futbol sezonu için net 1.200.000 Euro sabit transfer ücreti ödenecektir. Futbolcuya ayrıca oynayacağı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında takımın alacağı her bir galibiyet için net 10.000 Euro veya oynayacağı Türkiye Kupası müsabakalarında takımın alacağı her bir galibiyet için net 5.000 Euro ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal