Cenk Tosun İngiltere'yi Sallamaya Devam Ediyor! Premiere League'in En İyisi Seçildi

Beşiktaş'tan rekor bir bonservis bedeli ile Everton'un yolunu tutan milli yıldızımız Cenk Tosun, İngiltere Premiere League'de "Mart ayının en iyi forveti" seçildi.

31.03.2018-11:35 - (Son Güncelleme: 31.03.2018-11:50) Cenk Tosun İngiltere'yi Sallamaya Devam Ediyor! Premiere League'in En İyisi Seçildi

Uluslararası Spor Çalışmaları Merkezi (CIES), Mart ayında Premier Lig'de yeşil sahada boy gösteren forvet oyuncularını değerlendirdi.

CENK TOSUN BİR ÇOK YILDIZI ARDINDA BIRAKARAK MART AYININ EN İYİ FORVETİ SEÇİLDİ

Everton'a transfer olan milli yıldızımız Cenk Tosun, CIES'in yapmış olduğu araştırma sonunda "Mart ayının en iyi forveti" seçildi. Başta Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, Roberto Firmino, Aubameyang, Hazard gibi yıldız isimleri arkada bırakan Tosun Paşa lakaplı Cenk Tosun, 89.3 oran ile 1. sırada kendisine yer buldu. 2. sıradaki isim ise Liverpool'da yıldızı parlayan Mısırlı Mohamed Salah (86.7) oldu. Sadio Maneise 84.7 oran verilerek 3.sıraya oturdu.

3 MAÇA ÇIKTI TOPLAMDA 4 GOL KAYDETTİ

Mart ayında 3 Premier Lig karşılaşmasına çıkan Cenk Tosun, Burnley ve Brighton ağlarını birer defa sarsarken Stoke City mücadelesinde de 2 gol atma başarısı göstermişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal