Cengiz Ünder'e İtalya'dan Ödül!

İtalya Serie A ekiplerinden Roma forması giyen milli oyuncumuz Cengiz Ünder, "En Başarılı Genç Yabancı Oyuncu" ödülünü kazandı.

22.05.2018-11:08 - (Son Güncelleme: 22.05.2018-11:01) Cengiz Ünder'e İtalya'dan Ödül!

Başkent Roma'da her yıl İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) bitimi sonrasında düzenlenen İtalya Spor Yazarları Derneği Roma Şubesi'nin (USSI Roma) 29. ödül töreni gerçekleşti.

Törende, bu sezon gösterdiği başarılı performansından ötürü milli oyuncumuz Cengiz Ünder'e "En Başarılı Genç Yabancı Oyuncu" ödülü verildi.

Genç yıldıza ödülünü, Roma Kulübünün resmi davetlisi olarak Barselona'dan gelen FIFA menajeri Bayram Tutumlu takdim etti.

Roma’da geçirdiği ilk sezonunda bu ödülü kazanmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Ünder, "Çok mutluyum. Buraya iyi şeyler yapmaya geldim. Burada daha yapacak çok şeylerim var. Umarım gelecek sezon daha da başarılı bir sezon geçiririz." ifadelerini kullandı.

Teknik direktörü Eusebio Di Francesco’nun kendisine çok güvendiğini vurgulayan genç oyuncu, özellikle ligin ikinci devresinden sonra kendini daha fazla göstermeye başladığını belirtti. Yıldız oyuncu, "Goller atmaya başladığım zaman doğal olarak herkesin bana olan güveni daha da arttı. Ben de o güveni boşa çıkarmamaya çalıştım." dedi.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal