Cengiz Ünder Andorra Maçı Öncesi İddialı Konuştu!

Milli takımımızın genç yıldızı Cengiz Ünder, Andorra maçı öncesi soruları yanıtladı. İşte detaylar..

04.09.2019-14:47 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-14:43) Cengiz Ünder Andorra Maçı Öncesi İddialı Konuştu!

Milli takımımızın genç yıldızı Cengiz Ünder, Andorra maçı öncesi TRT SPOR’un sorularını yanıtladı. Roma’da forma giyen futbolcu milli maçları İstanbul’da oynamanın daha büyük avantaj olduğunu söyledi.

5 YIL SONRA İSTANBUL'A DÖNÜYORUZ

“İki maç kağıt üzerinde kolay gözükse de öyle düşünmüyoruz. İki maçı da kazanmamız gerekiyor. Andorra deyip geçmemek gerekiyor.5 yıl sonra İstanbul’a dönüyoruz. Daha önce maçlarımızı Anadolu’da oynuyorduk. Orada taraftarlar bizi çok iyi destekliyorlardı. Umarım bunu İstanbul’da da görürüz. Herkesi kırmızı beyaz formayla tribünlere bekliyoruz. Bence İstanbul’da oynamamız bizim için daha büyük avantaj. Rakiplerimiz İstanbul’u çok iyi biliyorlar. Ve İstanbul’dan çekiniyorlar. Ben burada oynamayı çok istiyordum. Ben İstanbul’da ikinci kez milli formayı giyeceğim. Umarım bize uğurlu gelir”

ROMA'DA HERKES MİLLİ TAKIMI SORUYOR

"Son zamanlarda çok büyük destek görüyoruz. Genç bir takımız. Çalışmayı seviyoruz. Ortamımız çok iyi. Bir an önce milli takıma gelmek istiyorum. Önümüzdeki maçları alırsak Fransa final maçı olur. Konya’da Fransa’yı yendik. Ben Roma’ya gittiğimde herkes bu maçı sordu ve atmosferin çok iyi olduğunu söyledi” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal