'Bursaspor, Kesinlikle Süper Lig Takımıdır!'

Bursaspor’da 3 puan almanın mutluluğunu yaşanıyor. Bursa'lı futbolcular, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda amaçlarının Süper Lig olduğunu bir defa daha belirttiler.

17.02.2020-13:40 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-13:32) 'Bursaspor, Kesinlikle Süper Lig Takımıdır!'
TFF 1. Lig’de Bursaspor ekibi, sahasında karşıladığı Adana Demirspor’u 2-1 alt ederek puanını 39 yaptı. Şampiyonluk için gaz kesmeyen Bursaspor'da mücadeleden sonra sevinçli anlar yaşandı. Yıldız oyuncular topluca taraftarların önüne giderek aldıkları zaferi kutlarken, zor karşılaşmayı değerlendirdiler.

Futbolcular açıklamalarında şu sözlere yer verdi:

Anıl Karaer: “Ligde de psikolojik açıdan bazı dengeleri sağlayacak bir maçtı, çok şükür kazandık. Çok da iyi oynadık, gole kadar hiç pozisyon vermedik. Onun öncesinde de 10 kişi kaldık, kolay değil rakibimiz de iyi kurulmuş güçlü bir rakipti. Ancak bizim hedefimiz şampiyonluk. Bursa konsantre olsun, birlik ve beraberlik içerisinde olsun bu ligde rakibi yok. İnşallah ligin sonunda istediğimiz hedefimiz olan Süper Lig’e çıkacağız. Tek hedefimiz şampiyonluk. Bu camianın içerisinde inşallah biz de şampiyonluğu yaşayacağız”

“Bizi güçlü bir şekilde desteklediler. Önümüzde Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı var. Kolay maç yok her maç zor ama gideceğiz, orada da hedefimiz belli. Yenmek için her şeyi yapacağız, galip geleceğimize eminim. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. Oğlum da 8 maça geldi, 7 galibiyet, 1 beraberliği var. O’nu da bu maçtan önce özellikle istedim. İnşallah oğlumun da ilk şampiyonluğu olacak”

Abdullahi Shehu: “Bu güzel atmosferde kazandığımız için son derece mutluyuz. Takım olarak hedefimiz Süper Lig’e yükselmek. Bursaspor, kesinlikle Süper Lig’e ait bir takımdır. Bütün konsantrasyonumuzu bunun üzerine kurduk. Taraftar da müthişti. Destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Onları daha fazla tribünde görmek istiyoruz” diye konuştu.

Gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor deplasmanında takımını yalnız bırakacak Shehu, bu maça dair ise “Onlar da tıpkı Adana Demirspor gibi çok zorlu bir eikp. 3 puanı kazanmak için yine savaşmak zorundayız. İyi bir sonuçla Erzurum’dan dönmek istiyoruz. Ben maçta olmayacağım ama arkadaşlarım bu zorlu deplasmandan başarıyla çıkacaktır” şeklinde konuştu.

Kerem Can Akyüz: “Bu maçlar çok kırılma maçları. Hedefimize giden yolda bu maçları kayıpsız geçmek zorundasınız. Bizim için çok önemliydi, hafta içerisinde çok iyi hazırlandık. Osmanlıspor karşısında ikinci yarıdaki oyunun devamını getirmek istiyorduk çünkü oyunsal anlamda da yol kat ettiğimizi düşünüyorum. İyi mücadele ettik, alanları iyi daralttık. Herkes çok iyi oynadı. Akabinde golleri bulduk. İkinci yarı kırmızı kart bizi biraz zora soktu, hiç beklemediğimiz bir anda eksik kaldık. Sonrasında tabii 10 kişi oynamamızdan dolayı biraz geriye çekilme zorunda kaldık. Oyunu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştık, çok şükür 3 puanımızı aldık. Bu yolda minimum hasarla bu takımı Süper Lig’e çıkaracağız inşallah” dedi.

“Çok farklı bir hava var, kışın ortasında gideceğiz. Bizi de zor şartlar bekliyor, ona göre hazırlanıp konsantre olacağız. Zor bir deplasman olacağı aşikar. Takım da bu zorluğu yaşamış tecrübeli isimler var. Nasıl oynayacağımızı biliyoruz, inşallah kaza yaşamadan oradan da galibiyetle döneceğiz ve yolumuza devam edeceğiz. Maçın atmosferinden dolayı gereksiz sarı kartlar görebiliyoruz. Özer de (Hurmacı) çok iyi ve tecrübeli bir oyuncu her zaman O’nu arayacağız. Bu maçlarda böyle şeyler olabiliyor çünkü maksimum motivasyonla çıktık sahaya, taraftarımızı mahcup etmemenin ve 3 puanın biraz baskısı oldu üzerimizde. İçeride gayet hoş bir ortam vardı”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal