Bursaspor Çıkış Arıyor

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan B0ursaspor, rakibini yenerek çıkış yolu bulmak istiyor.

04.04.2019-17:03 - (Son Güncelleme: 04.04.2019-16:57) Bursaspor Çıkış Arıyor

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile mücadele edecek. Yeşil-beyazlılar, deplasmandan galibiyetle ayrılıp yerden yukarı doğru çıkmak istiyor.

Bursaspor'un Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ndeki antrenmanı öncesinde teknik direktör Samet Aybaba gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Milli aranın kendilerine iyi geldiğini söyleyen 64 yaşındaki çalıştırıcı, 'Oyuncularımızın iştahı çok iyi. Çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. Takım olarak hazırız' dedi.

BULUNDUĞUMUZ YERDEN ÇIKMAK İSTİYORUZ

Antalya ekibinin kendi sahasında çok etkili bir takım olduğuna vurgu yapan Samet Aybaba, 'Kenarları çok iyi kullanıyorlar, yandan gelen toplarla ceza sahası içinde becerisi çok yüksek santrforları Cisse'yi buluşturuyorlar. Takım halinde 'Bunu nasıl engelleriz' diye çalıştık.

Savunmada birtakım zaafları var, bunlara yönelik çalışma gerçekleştirdik. Deplasmanda kolay yenilen bir takım değiliz. Bir an önce bulunduğumuz yerden çıkmak istiyoruz. Oyuncularımız da inançlı. Kazanırsak çok önemli bir ivmeyi atlamış olacağız ama kaybetmemek de bizim için önemli' İfadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal