Bursaspor Başkanı Ali Ay Müjdeyi Verdi!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, transferlerle ilgili açıklamada bulunurken en geç çarşamba gününe kadar 3 futbolcu transfer edeceklerini söyledi.

06.08.2018-16:25 - (Son Güncelleme: 06.08.2018-16:23) Bursaspor Başkanı Ali Ay Müjdeyi Verdi!

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yeşil beyazlı taraftarlara transfer müjdesi verdi…

Başkan Ali Ay, Uludağ OSB ile yapılan işbirliğinde yeşil beyazlı ekibin transfer gündemiyle alakalı açıklamalar yaptı. Camiadan sabırlı olmasını isteyen Ali Ay, Ankaragücü ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sergilenen performansın kimseyi tatmin etmediğine vurgu yaparak "Transferde yanlış yapmak istemiyoruz. Belirli bir bütçemiz var ancak artık istenilen futbolcuları bütçeye bakmaksızın kadroya katmamız gerekiyor. Bu akşam bir toplantı gerçekleştireceğiz ve en geç çarşamba günü 3 futbolcuyu getireceğiz." şeklinde konuştu.

Atiker Konyaspor ile yolları ayrılan ve Bursaspor'un kadrosuna katmak istediği öne sürülen Kamerunlu golcü Samuel Eto'o konusuna da değinen Ali Ay, " Eto'o ile ilgili çıkan haberler kesinlikle asılsız. Menajerlerin yaptığı bir oyun ve kaldı ki bu oyuncuya 2 milyon euro vermem." dedi.

Yeşil beyazlı ekibin Doumbia ile Nielsen transferlerini bitirme aşamasında olduğu ve Henri Saivet'i de kadrosuna katacağı belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal