Burak Yılmaz Galatasaray Transferi

Galatasaray’ın Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ı kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

05.06.2018-17:09 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-17:04) Burak Yılmaz Galatasaray Transferi

Yeni sezonda kadrosuna Gomis’in yanına bir golcü katmak isteyen Galatasaray’ın Trabzonspor’un tecrübeli forveti Burak Yılmaz için girişimde bulunduğu öne sürüldü.

Galatasaray yöneticilerinden Abdürrahim Albayrak, bordo mavili takım ile yollarını ayırmaya hazırlanan Burak Yılmaz ile transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Albayrak’ın golcü futbolcuya yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği ve bonservis sorununu da çözmesini istediği öğrenildi.

Sarı kırmızılıların şampiyonluk gecesinde teknik direktör Fatih Terim’e mesaj göndererek, ''şampiyonluğu'' kutlayan Burak Yılmaz için Abdürrahim Albayrak devreye girdi. Trabzonspor yönetiminin transfer görüşmelerine izin verdiği deneyimli forvet, sarı kırmızılı yönetici Albayrak’la görüşmede bulundu.

İkilinin görüşmesinde Albayrak’ın Burak Yılmaz’a ''Seni sevdiğimizi biliyorsun. Fatih Terim de seni sever ve sana inanır ancak UEFA da kapımıza dayandı. Bazı fedakarlıklar yapman gerektiğini sen de biliyorsun'' dedi. Albayrak’ın ayrıca golcü oyuncuya, bonservisini alıp, yıllık ücretini de 2.5 milyon euro seviyesine düşürmesi halinde kapılarının açık olduğunu belirttiği gelen haberler arasında…

Fotospor


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal