Burak Yılmaz Endişe Yarattı!

Trabzonspor’un Slovenya kampındaki son antrenmanında Burak Yılmaz korkusu yaşandı…

13.07.2018-09:37 - (Son Güncelleme: 13.07.2018-09:36) Burak Yılmaz Endişe Yarattı!

Trabzonspor’un Slovenya’da gerçekleştirdiği 1. etap kampı dün akşam yapılan antrenmanla sona erdi. İdmanda şut çalışmasının gerçekleştirildiği esnada Burak Yılmaz’ın yaşadığı sakatlık teknik heyet ve takım arkadaşlarını korkuttu.

Kondisyon çalışmalarına ağırlık verilen ilk etap kampının son idmanında bordo mavili ekip teknik direktör Ünal Karaman idaresinde ısınma hareketleri sonrasında orta ve şut çalışması yaptı. Son kısımda ise yarı sahada çift kale maç gerçekleştirildi. İdmanda izinli olan Onazi yer almazken Esteban, Kamil Ahmet, Castillo, Sosa ve Batuhan ise takımdan ayrı çalışma gerçekleştirdi.

Öte yandan Slovenya’daki 1. etap kamp çalışmalarının son idmanında gerçekleşen orta-şut çalışması esnasında sakatlık yaşayan Burak Yılmaz, teknik ekip ve takım arkadaşlarını korkuttu.

Şut çektiği esnada sağ ayağını yere ters basan tecrübeli forvet bir anda kendini yere bırakırken, Ünal Karaman da çalışmayı durdurdu. Sağlık ekibinin müdahalesinin ardından ayağa kalkan 33 yaşındaki yıldızın saha dışında tedavisine devam edildi.

Tedavi sonrası kendini iyi hisseden golcü oyuncu takımla beraber çalışmalarına devam ederken, teknik direktör Ünal Karaman, yıldız futbolcunun durumunun ciddi olmamasına en çok sevinen isimlerden oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal