'Bir Üst Tura Çıkacağımıza İnancım Tam'

İstanbul Başakşehir’in başarılı savunma oyuncusu Ponck, Sporting Lizbon karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

27.02.2020-08:34 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-08:32) 'Bir Üst Tura Çıkacağımıza İnancım Tam'

İstanbul Başakşehir’in başarılı savunma oyuncusu Ponck, Sporting Lizbon karşılaşması öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yarınki maç çok önemli. Bu sonucu döndürmek için elimizden geleni yapacağız. İç sahada Sporting daha farklı oynuyor, erken golle rahat bir galibiyet aldılar. Deplasmanda bir gol attık ve biz de Başakşehir olarak iç sahada daha farklı oynuyoruz. Buradan alacağımız bir galibiyetle bir üst tura çıkacağımıza inancımız tam. Takım olarak ilk maçta çok iyi oynadılar. Çok maçlarını izledim, normal maçlarının üstünde, çok farklı oynadılar. Takım kalitesinden bahsetmek lazım. Fark yarattılar ama burada o kadar rahat oynayamayacaklar.

Aves’te oynarken karşılaştığım Sporting ile bu Sporting farklı. Biz kazanarak kupayı almıştık, psikolojik üstünlüğümüz vardı. Lizbon’da oynadığımız maçta istediğimiz gibi oynayamadık. Oradaki hatalarımız farkındayız, yarınki maç ilk maç ki gibi olmayacak. Kendi evimizde oynuyoruz, taraftarımızın önünde oynayacağız. Olympiakos maçında takım çok yeniydi. Adaptasyon süreci vardı. Bu hafta çok iyi hazırlandık ve farklı bir maç bizi bekliyor

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal