Beşiktaş’tan Sağ Bek Harekatı! Hedefte 3 Aday

Geride kalan sezonu 4. sırada bitiren Beşiktaş, transferde önceliği sağ bek bölgesine veriyor.

09.06.2018-15:34 - (Son Güncelleme: 09.06.2018-15:32) Beşiktaş’tan Sağ Bek Harekatı! Hedefte 3 Aday

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bazı maçlarda formasından uzak kalan Gökhan Gönül'ün yedeği olmaması nedeniyle bu bölgede sol bek oynayan Adriano görev yapmıştı. Yeni sezonda sağ bek pozisyonunu güçlendirmek ve aynı sorunları yaşamak istemeyen siyah beyazlı yönetim 3 oyuncuyu transfer gündemine aldı.

Sağ bek mevkisi için en güçlü adayın Lyon forması giyen Rafael olduğu öğrenilirken, yönetimin, Fransa'ya hareket ederek Lyon takımının yetkilileriyle Brezilyalı futbolcu için bir görüşmede bulundukları bildirildi. 

Fransız ekibiyle 1 sezon daha sözleşmesi olmasına karşın takımda düşünülmeyen Rafael'i uygun bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmayı planlayan siyah beyazlı ekip, Rafael transferinin gerçekleşmemesi durumunda rotayı Basel'de forma giyen Michael Lang'a çevirecek. İsviçreli oyuncu  için de nabız yoklayan Karal’da diğer sağ bek adayı ise Real Madrid forması giyen Faslı oyuncu Achraf Hakimi…

Fakat Lang ve Hakimi’nin milli takımlarıyla Dünya Kupası'nda forma giyecek olmaları, Avrupa Ligi'nde sezonu 26 Temmuz'da açacak Beşiktaş açısından büyük bir sorun teşkil ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal