Beşiktaş'ta Tosic Yüzleri Güldürdü!

Beşiktaş’ta kırmızı kart cezasını Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında çekmiş sayılan Tosic’in Kayserispor karşılaşmasında forma giyebilecek olması yüzleri güldürdü.

05.05.2018-09:56 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-09:37) Beşiktaş'ta Tosic Yüzleri Güldürdü!

Fenerbahçe ile oynanması gereken kupa rövanş mücadelesine çıkmayarak Türkiye Kupası'ndan elenen Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında Kayserispor ile pazartesi günü karşılaşacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Kırmızı kart cezası bulunan fakat Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde bu cezayı çekmiş sayılan Dusko Tosic'in Kayserispor maçında forma giyebilecek olması teknik heyeti rahatlattı. Sakatlığı nedeniyle 15 gün sonra takıma dönecek Pepe’nin olmaması siyah beyazlı ekipte moralleri bozarken, Tosic konusunda yaşanan bu gelişme siyah beyazlılarda sevinç yarattı.

Beşiktaş’ta, sakatlıkları nedeniyle sezonu kapatan Caner Erkin ve Alvaro Negredo da forma giyemeyecek. Pepe'nin yokluğunda ise defansın ortasında Tosic- Vida ikilisine yer verecek Şenol Güneş, ileri uçta ise Negredo'nun yerine Love'a şans verecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal