Beşiktaş'ta Şok Gelişme! Burak Yılmaz ve Atiba, Takımdan Ayrı Çalıştı!

Beşiktaş'ta bugün yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz ve Atiba katılmadı..

17.07.2019-14:49 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-14:46) Beşiktaş'ta Şok Gelişme! Burak Yılmaz ve Atiba, Takımdan Ayrı Çalıştı!

Beşiktaş yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.. Sakatlıkları bulunan Atiba ve Burak Yılmaz henüz takıma dönemedi. Geçen hafta ayağından bir ameliyat gerçekleştiren Burak Yılmaz buna rağmen hızlıca iyileşiyor. Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile bir toplantı gerçekleştiren 'KRAL' lakaplı golcü oyuncu, 

"Hocam oynamak için can atıyorum. İyileşme sürecim çok hızlı ileriyor. Bu sene şampiyon olmak istiyorum lütfen bana ilk hafta şans verin.'' dediği öğrenildi.

Beşiktaş kulübünden yapılan açıklama şöyle:

Beşiktaşımız, yeni sezon hazırlıklarına Riva Hasan Doğan Tesisleri’nde bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Basına kapalı yapılan idman, 1.5 saate yakın sürdü.

Antrenmana izinli olan Gary Medel katılmadı. Rıdvan Yılmaz özel programına devam ederken Burak Yılmaz ve Atiba Hutchinson takımdan ayrı sahada koşu çalışması yaptı.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman, sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon koşuları ve streching çalışması ile başladı. Denge, kuvvet ve koordinasyon çalışması ile 5’e 2 çalışması yapıldı. Antrenman, taktik programının yer aldığı uygulamalar ve şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaşımız, kamp çalışmalarına bugün saat 18.30’da Pendikspor ile oynayacağı hazırlık maçı ile devam edecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal