Beşiktaş'ın UEFA'daki Rakibi Bratislava Kadrosu Belli Oldu! Burak Yılmaz Liste mi?

Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi K Grubu'nda yarın Slovakya'nın Slovan Bratislava ekibi ile deplasmanda yapacağı maçı kadrosu belli oldu.

18.09.2019-13:43 - (Son Güncelleme: 18.09.2019-13:40)

Beşiktaş'ta bir süredir sakatlığı bulunan ve takımla birlikte antrenmanlara başlayan Burak Yılmaz sevinci yaşanıyor. Oğuzhan Özyakup ile birlikte takımla çalışmalara başlayan ve sakatlıkları tamamen geçen iki futbolcunun maç kadrosunda olup olmayacağı çok konuşuluyordu. Burak Yılmaz'ın Abdullah Avcı'ya oynamak istediğini ve tamamen hazır olduğunu belirtmesi üzerine başarılı teknik adam düşünmek için süre istemişti ve kararını verdi..

Siyah-beyazlı takımda sakatlığı yeni geçen Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup ile sağ kasık adalesinde zorlanma tespit edilen Enzo Roco kadroda yer almadı.

Beşiktaş'ın, Slovan Bratislava maçı kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Loris Karius, Utku Yuvakuran, Ersin Destanoğlu, Douglas Santos, Gökhan Gönül, Domagoj Vida, Victor Ruiz, Caner Erkin, Pedro Rebocho, Necip Uysal, Mohamed Elneny, Atiba Hutchinson, Dorukhan Toköz, Adem Ljajic, Georges N’Koudou, Abdoulay Diaby, Tyler Boyd, Jeremain Lens, Umut Nayir, Güven Yalçın.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal