Beşiktaş'ın Gündemi Abdullah Avcı

Sezon sonu teknik direktör Şenol Güne ile yollarını ayıracak olan Beşiktaş'ta ilk isim Abdullah Avcı. Deneyimli çalıştırıcı Başakşehir’in şampiyonluk yolunda olması sebebiyle siyah-beyazlılardan gelen görüşme talebini geri çevirdi.

30.03.2019-17:42 - (Son Güncelleme: 30.03.2019-17:36) Beşiktaş'ın Gündemi Abdullah Avcı

Beşiktaş'ın deneyimli çalıştırıcısı Şenol Güneş'in A Milli Futbol Takımının başına geçmesi sebebiyle, yönetim yeni hoca arayışlarına başladı.

Siyah-beyazlıların gündeminde Başakşehir ile şampiyonluk yarışına devam eden Abdullah Avcı yer alıyor. Beşiktaş yönetimi, iki kez 55 yaşındaki çalıştırıcı ile görüşmek istedi.

Abdullah Avcı ise Başakşehir ile şampiyonluk yolunda ilerlemesi sebebiyle Beşiktaş'ın teklifini nazik bir şekilde geri çevirdi.

'ŞU AN TEK DÜŞÜNCEM İÇİNDE BULUNDUĞUMUZ YARIŞ'

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada, 'Gelen her teklif ya da benimle çalışma düşüncesi elbette gurur verici. Ancak şu an için tek düşüncem bu sezon içinde bulunduğumuz yarış. Şampiyon olmayı ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeyi çok istiyorum. O atmosferi görmek, neler yapabileceğimizi hep birlikte test etmek en büyük arzum. Çünkü bu takımı ben kurdum ve böyle bir arenada olmak en doğal hakkım. Ayrıca Başakşehir’de her şey ideal bir kulüp düzeninde işliyor, paralar zamanında yatıyor, en deneyimlisinden en gencine uyum içerisindeyiz.' ifadelerine yer verdi.

 Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal