Beşiktaş'a Premier Lig'den Forvet!

Gelecek sezon kadroya mutlaka bir forvet transfer etmek isteyen Beşiktaş’ta yönetime sürpriz bir isim teklif edildi.

26.05.2018-10:34 - (Son Güncelleme: 26.05.2018-10:32) Beşiktaş'a Premier Lig'den Forvet!

Beşiktaş yönetimi gelecek sezon güçlü bir kadro oluşturmak isterken, tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’in de bu doğrultuda forvet transferini olmazsa olmaz olarak belirlediği öğrenildi.

Forvet transferi konusunda siyah beyazlı yönetim 8-10 milyon Euro arasında bir bütçe belirlerken; genç ve gelecek vadeden bir oyuncu transfer edip, onu Şenol Güneş'in ellerinde geliştirerek yeniden piyasaya sürmeyi planlıyor.

Siyah beyazlı idareciler "Erken yaşta parlayıp, sonra gerileyen ama potansiyeli olan" isimler üzerinde araştırmalarını sürdürürken önlerine sürpriz bir isim konuldu. Bu oyuncunun Belçikalı Divock Origi olduğu belirtildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Alman ekibi Wofsburg'a kiraladığı 23 yaşındaki santrfor için "patlama yapabilir" raporu geldi. Beşiktaş'ın belirlediği bütçe doğrultusunda da en iyi seçeneklerden birinin Origi olabileceği ifade edildi.

Sezon başında Alman temsilcisi Wolfsburg'a kiralanan Belçikalı yıldız, takımıyla Bundesliga’da 31 karşılaşmada forma giyerken 6 gol ve 2 asistlik bir performans sergiledi.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal