Beşiktaş Lucescu İle Büyük Ölçüde Anlaştı

Teknik direktör Şenol Güneş ile sezon sonu yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş'ta yeni hoca arayışları başlamıştı. Siyah-beyazlıların Rumen teknik direktör Mircea Lucescu ile büyük ölçüde anlaştığı iddia edildi.

21.05.2019-11:14 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-11:15)

Teknik direktör Şenol Güneş'in Milli Takımın başına geçecek olmasıyla arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta kararlar verildi. Listesine birçok tecrübeli teknik adamı alan siyah-beyazlıların Mircea Lucescu ile büyük ölçüde anlaştığı belirtildi.

Yeni sezonda takımın başına geçecek olan Rumen çalıştırıcı, 'Az parayla şampiyonluk' parolasının uygulayıcısı olacak. Galatasaray'da kiralık oyuncular ile şampiyon olan Lucescu, Beşiktaş'ta yapılacak ufak değişiklikler ile yeni sezonda istenilen başarıya ulaşabileceğini dile getirdi.


Beşiktaş yönetimine az maliyetli oyuncuların alınmasını istediğini söyleyen Lucescu, 'Beşiktaş'ın iki sezonda onlarca maçını izledim. Bu takım ufak dokunuşlarla mutlaka şampiyon olur. Ama sezon başına kadar kesinlikle takıma katkı verecek transferler yapılmalı' dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal