Beşiktaş, Başakşehirli Edin Visca İçin Çılgın Teklife Hazırlanıyor

Teknik direktörlük için Abdullah Avcı ile anlaşan Beşiktaş, bir başka Başakşehirli Edin Visca için de şartlaro zorluyor. Başkan Fikret Orman Visca için Jeremain Lens, Cyle Larin ve Orkan Çınar'ın üstüne 2 milyon euro da para teklif edecek.

03.06.2019-13:51 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-13:46)

Yeni sezonda hem ligde hem de Avrupa'da önemli başarılar amaçlayan Beşiktaş, bu çerçevede kadrosunu güçlendirmek için çalışmaların süratlendirdi. Şenol Güneş'le yolların ayrılmasının sonrasında takımın başına Başakşehir'den Abdullah Avcı'yı transfer eden yönetim, takviye planını deneyimli hocanın programı üstüne kurmayı amaçlıyor.

TÜM KOŞULLAR ZORLANACAK

Başarılı teknik adamın eski takımı Başakşehir'den ısrarla istediği Edin Visca için çalışma başlatan Beşiktaş Yönetimi, tüm sınırları zorlama kararı verdi. Transfere ekonomik olarak büyük bütçe ayırmayacak olan Başkan Fikret Orman'ın, yıldız kanat oyuncusunu ara formülle takımına kazandırmak istediği bildirildi.

TAKIMDA DÜŞÜNÜLMEYENLER PAZARLIKTA KULLANILACAK

Başakşehir'in bonservisi için ilk aşamada 10 milyon euro istediği yıldız isim için Siyah-Beyazlılar'ın, takas artı para formülüyle transferi bitirmek istediği kaydedildi. Başkan Orman'ın, takımda düşünülmeyen; Jeremain Lens, Cyle Larin ve Orkan Çınar üçlüsüne ek olarak 2 milyon Euro'luk formülle Başakşehir'in kapısını çalacağı alınan haberler arasında.

Başakşehir'le 5 senelik yeni anlaşma sağlamasına karşın Abdullah Avcı'yı ikna edip takımın başına getiren yönetim, aynı formülü Visca'yla da uygulayıp Boşnak kanat oyuncusuyla el sıkışmalarının sonrasında düğmeye basabileceği kaydedildi. Başakşehir formasıyla bu sezon 42 maça çıkan Visca, 14 gol ve 15 asistlik performans ortaya koymuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal