Beşiktaş Antrenmanlara Tam Başladı!

Süper Lig’de ikinci devre çalışmalarının Antalya’nın Belek bölgesinde start veren siyah beyazlılar, kampın ilk çalışmasını akşam vakitlerinde yaptı. Beşiktaş'ta uzun zamandır sakatlık geçiren Dorukhan ve Douglas Antalya Kampının ilk gününde tam gaz çalışmalara başladılar.

04.01.2020-09:11 - (Son Güncelleme: 04.01.2020-09:30) Beşiktaş Antrenmanlara Tam Başladı!
Süper Lig’de sezonun 2. devre çalışmaları için Antalya şehrine giden siyah beyazlılar ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik adam Abdullah Avcı eşliğinde gerçekleştirilen ve yaklaşık bir saat devam eden çalışmalar yüksek tempoda sürdü. Toplu olarak çekilen geleneksel kamp fotoğrafının ardından oyuncularla kısa bir toplantı yapılıp başlandı; koşu, streching ve top kapma ile antrenman devam etti.

Antrenmanın 2. kısmındaysa 6 minyatür kaleli tek pas turnuvası yapıldı. Kampın ilk antrenmanı olmasına karşın topla yapılan çalışmadaki yüksek tempo gözlerden kaçmadı.

Beşiktaş Antrenman Kampı

Süper Lig’inde yedinci hafta maçlarında oynanan Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasında sakatlık yaşayarak ameliyata giren Dorukhanb Toköz, alışma sürecini Antalya'da gerçekleştiriyor. Önce içerde güç antrenmanı gerçekleştiren Dorukhan sonrasında sahaya gidip yürüyüz ve hafif koşu anrenmanı gerçekleştirdi.

Yine uzun zamandır sakatlığı olan Douglas da, Roco ve Burak Yılmaz'la birlikte kadrodan ayrı bireysel antrenmanlarını sürdürdü.

Beşiktaş ekibinin kampında Karius ve Vida dışında eksik oyuncu yoktu. Bu oyunculardan Vida bu gece, Karius ise yarın kampa girecek.

Beşiktaş, yarın çift antrenman yapacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal