Bertomeu: THY Avrupa Ligi'nin Geliri 2,4 Kat Arttı

Avrupa Ligi Başkanı ve Üst Düzey Yöneticisi Jordi Bertomeu, ligin gelirlerinin son 3 sezonda 2,4 katı yükseldiğini açıkladı.

16.05.2019-16:22 - (Son Güncelleme: 16.05.2019-16:11)

Avrupa Ligi Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Jordi Bertomeu, İspanya'nın Vitoria-Gasteiz kentinde yarın başlayacak Dörtlü Final öncesinde gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Bir kez daha Dörtlü Final organizasyonunda basketbolseverlerle buluştuklarından memnun olduğunu belirten Bertomeu, "Damarlarında basketbol dolaşan bir şehir Vitoria-Gasteiz. Olağanüstü bir 7 ay yaşadık. En olağanüstü sezonlardan birine şahitlik ettik. Çok iyi maçlar, muhteşem oyuncu performansları sergilendi, koçların ustalıklarına tanıklık ettik. Basketbolseverlerin vermiş olduğu olumlu tepkilerde, lig formatına geçmemizin ne kadar doğru olduğunu gösterdi." sözlerini kaydetti.

'GELECEK SEZON SAHDA DAHA FAZLA HİKAYE YAZILACAK'  

Bu sezon salonlarda 2 milyondan fazla taraftarın maçları izlediğini belirten Bertomeu, "200'e yakın ülkede de maçlar yayımlandı. Digital platformlarımız rekorlar kırdı. Basketbolseverleri çok daha iyi ve fazla basketbolla buluşturmak niyetindeyiz. Avrupa Ligi'nin gelirleri son 3 sezonunda 2,4 katı yükseldi. Çok güçlü bir platform olduk. Önümüze baktığımızda da 2 yeni takım daha aramıza katılacak. Gelecek sezon sahada çok daha fazla hikaye olacak. Son şampiyon burada. Yeni bir takım olan Anadolu Efes burada. Takımlara bir kez daha başarılar diliyorum." dedi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal