Bayern Münih’e Lewandowski Şoku!

Bayern Münih’e Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski’den kötü haber geldi.

31.05.2018-09:41 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-09:40) Bayern Münih’e Lewandowski Şoku!

Yıldız futbolcunun menajeri Pini Zahavi, Robert Lewandowski'nin Bayern Münih’ten ayrılmak istediği yönündeki iddiaları doğruladı.

29 yaşındaki Lewandowski’nin, yeni bir heyecan ve farklı bir ligde mücadele etmek istediğini belirten Zahavi, yıldız golcünün ayrılık talebini resmen Münih yöneticilerine bildirdiklerini açıkladı.

Polonyalı yıldızın bu kararının ardında para veya başka bir takımın olmadığını vurgulayan Zahavi bununla beraber "Dünyanın en iyi santraforu" olarak nitelendirdiği Lewandowski’ye pek çok takımın ilgisinin olduğunu doğruladı.

Zahavi, geçtmişte Lewandowski’yi satmayacaklarını ifade eden Bayern Münih yönetimi için de "yönetim kurulunda bu yollardan geçmiş pek çok eski oyuncu bulunuyor... Bundan dolayı empati kuracaklarına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih Kulübü Başkanı Uli Hoeness bir süre önce; "Robert'in kontratı 2021 yılına dek devam ediyor. Futbol dünyasına gücün hala kulüplerde olduğunu göstereceğiz" şeklinde konuşmuştu.

Alman devine 2014 senesinde bonservis bedeli ödenmeden Borussia Dortmund'dan kadroya kattığı Polonyalı golcü çıktığı 195 karşılaşmada 151 kez gol sevinci yaşadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal