Başakşehir Sahasında Roma'yı Konuk Ediyor! İşte İlk 11'ler

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi J Grubu beşinci hafta maçında sahasında İtalya temsilcisi Roma’yı konuk ediyor.

28.11.2019-20:35 - (Son Güncelleme: 28.11.2019-20:30)

Süper Lig ve Avrupa Ligi'nde fırtınalar estiren Medipol Başakşehir bu kez Roma mücadelesine çıkıyor. İlk maçta rakibine 4-0 yenilen ve sonrasında çıktığı 3 maçtan 7 puan alan Başakşehir Roma'yı yenerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Borussia Mönchengladbach’ın ardından üçüncü sırada yer alan Roma ise deplasmanda kazanarak gruptan çıkma şansını sürdürme peşinde olacak.

GALİBİYET ANINDA TURDA GELECEK

Süper Lig’de 10, UEFA Avrupa Ligi’nde ise son 3 maçını kaybetmeyen Medipol Başakşehir, üst tura çıkmak için Roma’yla çok önemli bir maça çıkacak. Turuncu-lacivertli ekip, rakibini yenmesi halinde son maçlar öncesinde gruptan çıkmayı garantileyecek.

Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarındaki 25. maçına çıkacak UEFA Avrupa Ligi J Grubu beşinci hafta maçında İtalya temsilcisi Roma’yı konuk edecek Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarındaki 25. karşılaşmasına çıkacak. Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa arenasında bugüne dek yaptığı 24 maçta 5 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 mağlubiyet aldı.

Bu maçlarda 24 gol atan Medipol Başakşehir, kalesinde 34 gole engel olamadı.

BAŞAKŞEHİR - ROMA İLK 11'LER

Başakşehir: Mert Günok, Ponck, Skrtel, Epureanu, Clichy, Mehmet Topal, Azubuike, İrfan Can Kahveci, Visca, Guldbransen, Crivelli

Roma: Pau Lopez, Santon, Smalling, Mancini, Kolarov, Diawara, Veretout, Pellegrini, Zaniolo, Kluivert, Dzeko

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal