Başakşehir Bombayı Alman Yıldızla Patlatıyor!

Geride bıraktığımız sezonun son haftasına kadar şampiyonluk mücadelesi veren ancak sezonu 3. sırada tamamlayan Medipol Başakşehir’den ses getirecek bir transfer hamlesi geliyor…

31.05.2018-10:41 - (Son Güncelleme: 31.05.2018-10:37) Başakşehir Bombayı Alman Yıldızla Patlatıyor!

Turuncu lacivertliler, gelecek sezon Avrupa’da ve ligde başarılı olacak bir kadro oluşturmak isterken, çok önemli isimlerle de görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Medipol Başakşehir’in Rusya’nın Spartak Moskova takımında forma giyen Türk asıllı Alman stoper Serdar Taşçı ile görüştüğü ve yıldız futbolcunun İstanbul’a geldiği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig’de 2 sezondur şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir, önümüzdeki sezona da iddialı bir giriş yapmak istiyor.

Turuncu lacivertli yönetim, kariyerini Rusya’da devam ettiren Türk asıllı Alman yıldız Serdar Taşçı’yı transfer görüşmesi yapmak adına İstanbul’a getirdi.

İstanbul temsilcisi, son olarak Spartak Moskova’da oynayan ve sözleşmesi sona eren Serdar Taşçı ile İstanbul’da transfer görüşmesinde bulundu. Takımıyla kontratı biten ve bonservisi elinde olan Serdar Taşçı’nın Medipol Başakşehir’le anlaşmak üzere olduğu belirtilirken sosyal medyada yer alan bir fotoğraf üyük yankı uyandırdı.

Söz konusu fotoğrafta Serdar Taşçı’nın Medipol Başakşehir’in stadında olduğu görülüyor.



Sözcü

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal