Banvit Fenerbahçe Doğuş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 3. karşılaşmasında Banvit ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Peki Banvit - Fenerbahçe Doğuş maçı ne zaman, hangi kanalda?

01.06.2018-17:41 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-17:32) Banvit Fenerbahçe Doğuş Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi yarı final serisi 3. mücadelesinde Banvit evinde Fenerbahçe Doğuş’u konuk ediyor.

BANVİT FENERBAHÇE DOĞUŞ MAÇI NE ZAMAN?

Seride 2-0 önde bulunan Fenerbahçe Doğuş, Banvit deplasmanına konuk oluyor. Büyük bir heyecana sahne olacak karşılaşma bu akşam saat 20.45'te başlayacak. Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu'nda oynanacak mücadeleyi ise Emin Moğulkoç, Ziya Özorhon, Mehmet Şahin hakem üçlüsü yönetecek.

BANVİT FENERBAHÇE DOĞUŞ MAÇI HANGİ KANALDA?

Basketbolseverlerin büyük bir merakla beklediği Banvit-Fenerbahçe Doğuş karşılaşması beIN Sports 3'ten canlı yayınlanacak.

Seride 3 galibiyete ulaşan takımın finale yükseleceği eşleşmede Fenerbahçe 2-0 önde bulunuyor. İlk karşılaşmadan 86-81 mağlup ayrılan Banvit, ikinci mücadeleyi kazanmaya çok yaklaşsa da uzatmada 98-93 yenilmekten kurtulamamıştı.

İKİ EKİBİN YARI FİNAL YOLCULUĞU

Çeyrek finalde Sakarya Büyükşehir Basketbol ile eşleşen Fenerbahçe Doğuş, rakibini İstanbul’da 81-66 ve Sakarya deplasmanında da 77-54 mağlup ederek seride 2-0 öne geçti ve adını yarı finale yazdırdı.

Balıkesir temsilcisi Banvit ise çeyrek finalde Beşiktaş Sompo Japan'la eşleşti. Normal sezonda rakibini mağlup edemeyen Banvit, çeyrek final serisinde İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmayı 77-79 kazanırken, Balıkesir’de oynanan müsabakadan da 83-75 galip ayrılarak rakibini saf dışı bıraktı ve Fenerbahçe Doğuş’un rakibi oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal