Aykut Kocaman: Ligin Adını Güçlüler Ligi Yapalım

Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Türkiye’deki hakemlerin sonuçlara fazlasıyla etki ettiğini ve ligin adının Süper Lig değil, ‘Güçlüler Ligi’ olması gerektiğini söyledi.

12.05.2019-20:38 - (Son Güncelleme: 12.05.2019-20:32)

Spor Toto Süper Lig’in 32. hafta maçında evinde Trabzonsporla 2-2 berabere kalan Atiker Konyaspor’un Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonu önemli açıklamalarda bulundu.

BÜYÜK BİR ÖZGÜVEN VARDI  

Maçı değerlendiren Kocaman, “Kazandıkları takdirde onları hakikaten yarının sonlarında hiç ummadıkları belki ikinci yarının başlarında dile hiç ummadıkları bir yere taşıyacağını düşünerek çıktılar sahaya. Büyük bir öz güven vardı. Her zaman söylüyorum sporcular için en önemli öz güvene sahiptiler. Bunun yanı sıra hakikaten becerili oyunculara da sahipler. Bizim durumumuzda 11 haftalık galibiyetsizlik normal şartlarda Konyaspor’un son dönemlerdeki ortalamasına yakışmayacak bir sonuç grafiği vardı." dedi.

LİGİN ADI GÜÇLÜLER LİGİ OLSUN 

Hakem hatalarına da tepki gösteren Kocaman, "Bırakın Trabzonspor’a puan kazandırmayı, ya da Galatasaray’a ya da Fenerbahçe’ye ya da Beşiktaş’a ya da Konyaspor’a, güçlülere. Bırakın oynayabildiğimiz kadar oynayalım. Zaten bizden iyi takımsa yenerler bizi, sana ne? Niye müdahil oluyorsun? Bir önerim var, Süper Lig ismi falan gereksiz. Ülkemizdeki ligin adını güçlüler ligi olarak çevirelim, herkes rahat etsin. Sahaya çıkarken bilelim, gücümüzü bilelim ona göre hareket edelim. Onun için maçla ilgili konuşmanın anlamı yok. " diye konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal