Avrupa Devleri Yusuf Ve Abdülkadir'i İzledi

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Kayserispor’u 4-2 mağlup etmeyi başaran Trabzonspor'da genç yıldızlar Avrupa devlerinin takibi altındaydı. Lille ve Manchester United, bordo-mavili genç oyuncuları sıkı takibi altına aldı.

07.05.2019-12:44 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-12:38)

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Kayserispor ile mücadele etti. Rakibini deplasmandan 4-2'lık mağlubiyetle yollayan bordo-mavililerde, maçın ikinci golünü atan Yusuf Yazıcı ile maçın üçüncü golünü atan Abdülkadir Ömür Avrupa devlerinin takibi altındaydı. Fransa ekibi Lille ve İngiliz devi Manchester United, genç futbolcular için maça gözlemcilerini yolladı.

Maç sonrası açıklamalar yapan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Geçen maçta izlendiler, ondan önceki maçta izlediler. 'Bugün kim izledi diyorsanız Lille ve Manchester United izledi. Trabzonspor'u Lille, Manchester United ve Avrupa'nın önde gelen kulüpleri izliyorsa bu, bizim için gurur vesilesidir' dedi.

Fırtınanın parlayan yıldızlarından Abdulkadir ömür bu sezon 17 maçta 4 gol, 8 asistlik başarı gösterirken, Yusuf Yazıcı ise 21 maçta 3 gol atıp 3'de asist yaptı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal