Arda Turan Olayı İspanya’da Manşetlerde!

Medipol Başakşehir’de forma giyen Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında yaşanan olaylar İspanya basınında da geniş yer buldu.

17.10.2018-13:01 - (Son Güncelleme: 17.10.2018-12:57) Arda Turan Olayı İspanya’da Manşetlerde!

İspanyol medyası Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’la yaşadığı kavga ve olayların ardından 31 yaşındaki futbolcuya ağır eleştirilerde bulundu.

Medipol Başakşehir’in geçtiğimiz sezonunn devre arasında Barcelona’dan kiraladığı Arda Turan ile şarkıcı Berkay Şahin arasında, Arda Turan’ın 9 Ekim Salı gecesi Emirgan'daki bir gece kulübünde Berkay'ın eşine tacizde bulunduğu gerekçesiyle başlayan krize İspanya basını da geniş yer verdi. İspanyol basını yaşanan olaylar neticesinde Arda Turan’a ağır eleştirilerde bulundu.

“Bir şarkıcının burnunu kırdı ve sonra silah çekti”

İspanyol gazetelerinden El Pais, Arda Turan krizini, “Arda Turan’ın drifti, bir şarkıcının burnunu kırdı ve sonra silah çekti” şeklinde manşetine taşıdı. Konuya ilişkin yapılan çeşitli yorumlara yer veren gazete, olayın bütün ayrıntılarını aktarırken, yaşanan kavganın Arda’nın ilk olayı olmadığını vurguladı.

“12 yıl hapisle karşı karşıya”

El Mundo ise haberinde, “Bir gece kulübünde saldırıda bulunan Arda Turan 12 yıl hapisle karşı karşıya” başlığını kullandı. El Mundo, Arda’nın 12 ila 15 yıl arasında hapis suçu ile karşı karşıya kaldığını, yaşanan kavganın ardından ünlü futbolcunun şarkıcı Berkay’ı hastaneye dek takip ederek ona silahla ateş ettiğini yazdı.

"Arda’nın önlenemez düşüşü"

Sport adlı basın kuruluşu ise okuyucularına haberi, “Arda’nın önlenemez düşüşü” ifadeleri ile aktardı. Sport tarafından yayınlanan yazıda, “Barcelona’nın son 10 senedeki en büyük hayal kırıklığı Arda Turan’dır” değerlendirilmesi yapıldı. Arda’nın kavga esnasındaki görüntülerini de paylaşan Sport, “Arda Turan’ın şahsi düşüşünün inkar edilemez ve korkunç delilleri” yorumunda bulundu.

"Arda Turan’ın Türkiye’deki skandalının görüntüleri ortaya çıktı"

İspanya’nın en prestijli gazetelerinden Marca, yaşanan olayı, “Arda Turan’ın Türkiye’deki skandalının görüntüleri ortaya çıktı” başlığı ile okuyucularına taşıdı. Marca’nın internet sitesi ise Arda Turan’ın olay gecesi çekilen görüntülerini paylaşarak, oyuncunun 12.5 yıl hapis cezası ile yargılanabileceğini belirtti.

"Türkiye’de bulunan Arda’dan bir skandal daha, bir şarkıcıyı vurdu"

İspanya’nın günlük yayımlanan spor gazetelerinden Diario AS ise, “Türkiye’de bulunan Arda’dan bir skandal daha, bir şarkıcıyı vurdu” başlığını tercih etti. Kaynak olarak Türk medyasına yer verilerek yapılan haberde yaşanan olay detaylı biçimde aktarılarak, Arda’nın gidişatının kötü olduğu yorumu yapıldı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal