Ankaragücü'ne FIFA'dan Büyük Tehdit

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, FIFA'dan gelecek olan ceza ile karşı karşıya. Klukowski'ye ödenmeyen eski borçlar yüzünden Ankara ekibinin FIFA tarafından 6 puanı silinebilir.

15.05.2019-12:40 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-12:34)

Spor Toto Süper Lig'de çıkış yakalayan ekiplerden olan MKE Ankaragücü, ödenmeyen borç yüzünden büyük tehdit altında. Başkent ekibinin, 2010-2011 yılları arasında formasını giyen oyuncusu Michael Klukowski'nin ödenmeyen borçları yüzünden başı dertte.

SÜPER LİGE VEDA EDECEK

Avusturyalı futbolcunun menajeri sarı-lacivertli kulübe, uyarı niteliğinde bir belge yollamıştı. Son ödeme tarihi 3 Mayıs olan borcun ödenmesi yapılmadı. Ankaragücü borcu ödemediği için küme düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. FIFA, Ankara temsilcisine 6 puan silme cezası verebilir. 6 puanı silinmesi halinde MKE Ankaragücü Süper Lig'i veda edecek.

'YAPABİLECEĞİM BİRŞEY YOK'

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunun Avusturyalı futbolcu, 'Bu 9 yıldır süren bir konu ve bir türlü çözülmedi. En son verdiğimiz süre de doldu. Avukatım şu anda işlemleri başlattı ve bu sezon için Ankaragücü'ne 6 puan silme cezası gelmesi gündemde. Takımın şu anda içinde bulunduğu durumu iyi biliyorum. 6 puanları silinirse küme düşecekler, bunu da biliyorum. Ancak yapabileceğim bir şey yok' ifadelerini kullandı.


Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal