Ankaragücü’nden TFF’ye Stadyum Tepkisi!

Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde yarın Beşiktaş ile karşılaşacakları müsabakanın Kayseri'ye alınmasının ardından açıklamada bulundu.

23.11.2018-17:48 - (Son Güncelleme: 23.11.2018-17:47) Ankaragücü’nden TFF’ye Stadyum Tepkisi!

Sarı lacivertli kulüp tarafından yapılan açıklamada, sezon başından bu yana pek çok kez Yenikent Stadı'nda maç oynandığı belirtilerek, "Hiçbir şekilde, hiçbir karşılaşma öncesi bugün yaşanan olumsuz tablo ile karşılaşmadık. Müsabakanın oynanmasına 1 gün kala daha önce hiç gerçekleştirilmeyen saha zemin kontrolünün gerçekleşmesi ve kısa süre içerisinde rapor hazırlanarak karşılaşmanın yapılacağı stadın değiştirilmesi ve tarafımıza bildirilmesi oldukça manidar ve düşündürücüdür." ifadeleri kullanıldı.

TFF tarafından alınan karar üzerine yönetim kurulunun toplandığının ve taraftarların da hassasiyetini dikkate alarak bir karara varıldığının belirtildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Toplantıda karşılaşmaya çıkmama tarzında hassas konular da değerlendirilmiştir. Maça çıkmamamız durumunda verilecek puan silme ve para cezaları dikkate alınarak, camiamıza karşı olan sorumluluk bilinci çerçevesinde karşılaşmanın Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanması kararı alınmıştır. Yönetim kurulumuz, yukarıda da belirttiğimiz üzere taraftarlarımızın hassasiyeti ışığında müsabakanın öncelikli olarak Bursa'da oynanması adına girişimlerde bulunmuş, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nın bakımda olmasından dolayı bu girişim sonuçsuz kalmıştır. Bu doğrultuda Kayseri Kadir Has Stadı mecburen tercih edilmiştir.”

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal