Andre Ingram Kimdir?

Andre Ingram ekşi? Andre Ingram stats? Andre Ingram Brandon Ingram? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

01.06.2018-18:46 - (Son Güncelleme: 01.06.2018-18:36) Andre Ingram Kimdir?

NBA’de LA Lakers ve Houston Rockets arasında yapılan karşılaşmada tarihe geçecek bir olay meydana gelmişti. 32 yaşındaki Andre Ingram, kariyerindeki ilk NBA karşılaşmasına çıkarken gösterdiği performansla herkesi etkiledi.

LA Lakers, sakatlıkları sebebiyle oynayamayan Lonzo Ball, Brandon Ingram ve Kyle Kuzma’nın yerine skora etki yapacak bir oyuncu ararken normal sezonun son iki karşılaşması için 32 yaşındaki Andre Ingram ile kontrat imzaladı.

G League’de 384 karşılaşmaya çıkan ve yaklaşık 10 senedir NBA hayali kuran yaşlı oyuncu, daha önce Utah Flash, Los Angeles D-Fenders, South Bay Lakers gibi ekiplerde oynama şansı bulmuştu.

Houston Rockets ile yapılan mücadelenin ilk çeyreğinin sonlarında parkeye adımını atan Ingram’a ilk tebrik karşı takımın oyun kurucusu Chris Paul’dan olurken kimse karşılaşma neticesinde neler olacağını tahmin bile edemezdi.

Çünkü Rockets karşısında 29 dakika parkede olan Ingram, 19 sayı, 3 ribaund, 3 blok, 1 asist ve 1 top çalma performansıyla salonu dolduran LA Lakers izleyicisi dahil herkesi kendisine hayran bırakmıştı. Öyle ki salonu dolduran seyirciler onun için ‘MVP’ tezahüratı bile gerçekleştirdi.

LA Lakers maçı 99-105 kaybetse de Ingram’ın müthiş mücadelesi karşlaşmasının skornun önüne geçmişti bile. Lakers efsanesi Kobe Bryant da Twitter hesabından yaptığı paylaşımla deneyimli basketbolcuyu tebrik edenler içinde yer aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal